Bestelauto leasen

BESTELAUTO LEASEN

Total Cost of Ownership. Wat kost dit voertuig tijdens de complete levensduur, ook wel “life cycle costing” genoemd. Het geeft je inzicht in de totale kosten die je maakt tijdens de gehele economische levensduur. Dus niet alleen de aanschafprijs maar de aanschafprijs plus de additionele kosten voor de auto.

Is dit nu zo belangrijk?

Ja! Als voorbeeld geven wij vaak de aanschaf voor een elektrische bedrijfswagen vergeleken met een diesel of benzine aangedreven bedrijfswagen, ook wel grijs kenteken genoemd. De aanschafprijs van een e-bedrijfswagen is (nu nog) duurder maar je hebt geen wegenbelasting, zeer lage onderhoudskosten en de energiekosten zijn lager vergeleken met diesel/benzine. Het totaalplaatje ziet er zomaar gunstiger uit terwijl je in eerste instantie afhaakt op de aanschafprijs.

Vanaf 15 maart 2021 is een subsidie voor elektrische bedrijfswagens waarmee bedrijven 10% van de aanschafprijs terug kunnen vragen.

LEASEHERDER bekijkt met jou wat op basis van jouw wensen en eisen de beste optie is. Lease of koop, privé of zakelijk, nieuw of inruil? We zetten alle opties op een rij zodat je iets te kiezen hebt maar op een transparante, overzichtelijke en betrouwbare manier.