Gratis

E-book

Overstappen naar elektrisch rijden?

Dit kom je te weten bij het lezen van het E-book van LEASEHERDER:

  • Hoe bepaal je het budget wat je aan een auto wilt uitgeven?
  • Wat is de beste auto keuze voor jou?
  • Ga je kopen of leasen?
  • Van welke subsidies kan ik gebruik maken?

“EV’s en bijtelling: hoe zit het nu en wat brengt de toekomst?
Waar de Electric Vehicle (hierna te noemen: EV) er tot voor kort voor
zorgde dat veel zakelijke rijders de overstap naar milieuvriendelijk rijden
maakte omdat de bijtelling erg laag was, gaat daar de komende tijd
verandering in komen…”

Cindy Hermans Hermonde

De toegevoegde waarde van LeaseHerder zit voor mij op het gebied van het “ontzorgen”. Ik hoef nergens meer naar te kijken en het wordt goed geregeld. Van A tot Z en op een persoonlijke manier. Dat is gemak! Stephan is to-the-point en schakelt snel. We hebben een auto via LeaseHerder besteld die binnenkort geleverd wordt en een 2e auto zit inmiddels in de pijplijn! Daar komt bij dat Stephan onze eigen auto heeft ingekocht, hoef ik er niet mee de boer op.

Cindy Hermans

Waarom LeaseHerder?

Of je nu HR-manager, inkoper, facilitair manager, office manager, management assistent of eigenaar bent, belast met het wagenpark. LEASEHERDER is er voor jou!
De ervaring leert dat een wagenpark een ondergeschoven kindje is. Er is veel aanbod en veel vraag dus de keuze is reuze. Maar wat kies je nu écht? Hoe was je ervaring na die eerste auto en wat verwacht je eigenlijk van een partner in de mobiliteit? Deze vragen laten in een gesprek te vaak zien dat er nog veel te verbeteren valt en dat de marketing aan de voorkant beter haar werk beter doet dan de organisatie die erachter zit.

Een wagenpark is geen core-business maar vaak pure noodzaak. Naast personeel en huisvesting vaan de grootste kostenpost. Controle is dus belangrijk.

Wil jij ook je kosten voor je zakelijke auto’s onder controle zonder iets in te leveren?

Ruim 15 jaar heb ik gewerkt in de autobranche, met veel plezier, maar ik merkte dat het een steeds meer proces gestuurde en prijs gedreven business werd waarin toegevoegde waarde & partnerschip mooie woorden zijn waarvan ik de inhoud miste.

Het bieden van juist díe toegevoegde waarde om ervoor te zorgen dat je een partner bent van een bedrijf is waarom ik LEASEHERDER ben gestart.
Dat servicegerichte zit in me en gaat verder dan een extra belletje.

Graag tot snel,

Stephan den Herder eigenaar LEASEHERDER

0
jaar
Ervaring in automotive
0
+
Auto's ingezet
0
+
Klanten geholpen

Bij LeaseHerder ben ik een klant, géén nummer. Het professionele, persoonlijke contact en zijn rol in zoektocht naar de – voor mij – juiste oplossing is de reden dat ik zaken doe met Stephan.

Joet Elich

Foto Joet Elich

Het échte persoonlijke contact gecombineerd met zijn kennis en expertise op het gebied van duurzaamheid binnen de leasebranche, zorgt ervoor dat LeaseHerder echt anders is dan andere partijen

Jelle van Dun

Jelle_van_Dun_persfoto_credits-JordyHuijbregts LEASEHERDER

De toegevoegde waarde van LeaseHerder zit voor mij op het gebied van het “ontzorgen”. Ik hoef nergens meer naar te kijken en het wordt goed geregeld. Van A tot Z en op een persoonlijke manier. Dat is gemak!

Cindy Hermans

Cindy Hermans Hermonde

Ga je voor…

  • Gemak dient de mens, LEASEHERDER neemt jou het werk rondom jouw wagenpark uit handen
  • Groen advies. Actueler dan ooit.
  • Geld dat LEASEHERDER voor je oplevert door advies en inkoopvoordeel.

Download dan nu gratis dit E-book!