Elektrisch leasen

EV-ADVIES

Een duurzaam wagenparkbeleid is een ontwikkeling die snel terrein wint. LEASEHERDER is gecertificeerd EV-specialist (Stichting Vakkennis Mobiliteit) en kan een maatplan voor je opstellen, want een elektrische auto is een middel voor een duurzaam wagenpark.

Maar laadpalen, laadpassen, actieradiussen, opties en range anxiety (ga ik het met deze batterij wel halen?) zijn zaken die even belangrijk zijn en ervoor zorgen dat je een tevreden berijder hebt. Daarnaast zijn er diverse subsidies en vrijstellingen mogelijk die de investering positief kunnen beïnvloeden. LEASEHERDER informeert je van A tot Z om tot een passend aanbod te komen waar je mee uit de voeten kunt.

LAADPALEN

Een elektrische auto moet, niet onbelangrijk, opgeladen worden. Dat kan inmiddels via steeds meer publieke oplaadpunten maar steeds meer particulieren en bedrijven kiezen ervoor om er zelf over een te beschikken zodat je kunt laden wanneer je dat wilt.

Een laadpaal kun je kopen of leasen, wat je wilt. Er is vaak meer mogelijk dan je denkt en LEASEHERDER kan je hierin professioneel adviseren en werkt samen met diverse gerenommeerde partners die zorgdragen voor een zorgeloze installatie.

Bijgaande afbeelding laat de verschillende snelheden en kosten globaal zien. Meer weten? LEASEHERDER adviseert je graag.

* tarieven zijn indicatief, hier worden geen rechten aan ontleend.

LAADPASSEN

De wereld van aanbieders van laadpassen is – op zijn zachtst gezegd – geëxplodeerd en het is een hele kluif om door de bomen het bos te zien. LEASEHERDER is een samenwerking aangegaan met dé onafhankelijke adviseur en autoriteit op het gebied van laadpassen, Laadpastop10.nl

LEASEHERDER bekijkt met jou wat op basis van jouw wensen en eisen de beste optie is. We zetten alle opties op een rij zodat je iets te kiezen hebt maar op een transparante en betrouwbare manier.

Zie hieronder een overzicht van verschillende providers die zijn aangesloten bij laadpastop10