Inkoop

IN- EN VERKOOP

Wil je een auto verkopen of inruilen?
Dat kan via LEASEHERDER. Wij adviseren je bij de verkoop en ontzorgen jou in dit hele traject.
LEASEHERDER is een RDW erkend bedrijf, hierdoor kunnen we auto’s in- en verkopen, overschrijven en vrijwaren.

INKOOP

Dit betekent dat LEASEHERDER voor jou aan de slag gaat om jouw auto te verkopen. Dat klinkt raar? We gaan op zoek naar de beste verkoopprijs en kopen voor deze prijs jouw auto in. Jij bent ervan af en beschikt snel over jouw geld, het is immers jouw auto. LEASEHERDER regelt alles wat daarbij komt kijken.

Via ons netwerk van handelspartners halen we altijd de hoogste prijs uit de markt aan de hand van foto’s en omschrijving van de te verkopen auto. Het vaststellen van de exacte dagwaarde en de taxatie van jouw auto zijn belangrijke startpunten bij verkoop van jouw auto.

Jouw auto via LEASEHERDER laten inkopen kan snel, effectief en zorgeloos zonder dat je veel mensen over de vloer krijgt die onderhandelen over de prijs.

Om tot de juiste prijs te komen hebben we een paar zaken nodig om het verhaal van jouw auto te maken. Niet alleen de 2 mooiste foto’s maar belangrijk zijn eventuele technische en optische schades. Hierin zijn wij transparant want het voorkomt claims, oneerlijke prijzen en het staat garant voor een soepele afhandeling.

Daarnaast zijn de volgende zaken een minimum vereiste:

  • Kenteken en km-stand
  • Onderhoudsboekje, relevante informatie met betrekking tot laatste onderhoud
  • Minimaal 4 overzichtsfoto’s van buiten en 4 foto’s van het interieur (incl. km-stand met draaiende motor, middenconsole en kofferbak/laadruimte)
  • Info over technische gebreken, bijgeluiden, storingslampjes, functioneren airco
  • Bij schade, foto’s van eventuele schade (ook velgschades, hagelschade en slecht herstelde eerdere schades)