Kernwaarden

KERNWAARDEN

LEASEHERDER is jouw onafhankelijk opererende partner op het gebied voor lease en (in)koop van zakelijke mobiliteit. Of het gaat om personenauto’s of bedrijfsvoertuigen, wij hebben alle kennis en expertise in huis. We doen dit op een persoonlijke manier, of je nu 1 auto hebt of meer dan 100. Waar het bij de meeste leasemaatschappijen draait om de auto en het contract is LEASEHERDER van de persoon en het gemak.

Waarom LEASEHERDER?

LEASEHERDER is specialist als het gaat om jouw zakelijke mobiliteit waar wij de mens/de persoon centraal stellen. De persoon in de vorm van een wagenparkbeheerder of een berijder.

In de praktijk zien we dat de leaseauto vaak een onderwerp is dat erbij gedaan wordt, over het algemeen onder gebracht bij een afdeling HR, inkoop, facilitair of de eigenaar van een bedrijf zelf. Onze ervaring leert dat dit een scherp onderhandeld wagenpark is waarbij procesafspraken voorop staan in plaats van de persoon. De traditionele oplossing is vaak product in plaats van vraag- en behoefte gestuurd. Dit kan leiden tot onvrede bij de beheerder én de berijder. Veel kleine lettertjes, de uitzondering wordt de regel en er is geen controle meer over de kosten. Inmiddels is het een taak geworden die meer tijd opslokt dan initieel het idee was en het vraagt meer energie dan het geeft. Daar komt LEASEHERDER om de hoek.

LEASEHERDER is jouw onafhankelijk opererende lease partner en je vindt in ons jouw externe collega. Alle zorgen en rompslomp nemen wij uit handen en we zijn flexibel genoeg om onze werkwijze aan te passen op de wensen, eisen én processen binnen jouw organisatie. We slaan de brug tussen beheerder en berijder. Dat is gemak volgens LEASEHERDER!

Voor een buitendienstmedewerker (of berijder) bekleedt een leaseauto de functie van kantoor, van imago. Als je één keer in de 3-4 jaar een auto bestelt, dan trek je daar de tijd voor uit om er alles uit te halen wat erin zit. Logisch toch? Tot mogelijke frustratie van een beheerder die offerte na offerte op moet vragen en terug moet sturen. Ook logisch!

Dit werk neemt LEASEHERDER allemaal uit handen. Wij zetten zélf het offertetraject uit bij verschillende leasemaatschappijen om tot de economisch én functioneel meest gunstige offerte te komen. Maar het moet wel een feestje zijn voor de (veeleisende) berijder die een auto uitzoekt waarin hij of zij een aantal jaren de organisatie representeert.

LEASEHERDER garandeert een succesvolle uitkomst, de vele tevreden klanten zijn het bewijs.

LEASEHERDER werkt vanuit 3 kernwaarden:

GEMAK

Gemak dient de mens.

Je hebt geen werk aan LEASEHERDER, sterker nog, LEASEHERDER neemt jou het werk rondom jouw wagenpark uit handen en denkt met je mee om tot het beste advies te komen voor jouw organisatie. Dit gaat verder dan alleen een scherpe offerte. We denken actief mee over het wagenpark, het type auto en alles wat daar bij komt kijken. We zijn de schakel tussen de berijder, de leasemaatschappij en de dealer en bewaken dit proces goed. Dat is maatwerk zonder lange trajecten.

GROEN

Groen advies. Actueler dan ooit.

LEASEHERDER is EV-gecertificeerd en denkt met je mee in de zoektocht naar de meest optimale oplossing als het gaat om verduurzaming van het wagenpark. Het uitgangspunt is; een elektrische auto alleen is niet de oplossing. Laadpalen, laadpassen, actieradiussen zijn zaken waar maatwerk advies voor geldt. Misschien is dit nog te vroeg? Geen punt. Voor 90% is het nog steeds de verbrandingsmotor of een hybride vorm die de auto aandrijft. Ook hierin voelen wij ons thuis.

GELD

Geld dat LEASEHERDER voor je oplevert.

Ons uitgebreide netwerk zorgt ervoor dat wij binnen 24 uur een drietal scherpe offertes kunnen overleggen die een representatieve marktwaarde vertegenwoordigen, zowel voor de aanschaf of lease van een auto maar ook voor de verkoop ervan. Daarnaast kan LEASEHERDER het wagenpark op afstand coördineren, van beheer tm berijder. Hoe beheers je de brandstofkosten, de onderhoudskosten, etc.! LEASEHERDER levert tijdswinst op voor jou en je hebt een expert in huis die je ontzorgt.

Deze 3 kernwaarden bieden – bewezen – toegevoegde waarde, géén luchtkastelen. Een klein team met jarenlange expertise bij grote organisaties in de lease- en autobranche die als externe collega naast je komt staan. Dit onderscheid kunnen we alleen maken met een team dat hiervan doordrongen is en doen we samen met bedrijven die dit zoeken.
De klant komt op nummer 1.