Koop

IN- EN AANKOOP

Wil je een auto kopen of verkopen?
Dat kan ook via LEASEHERDER. Wij adviseren je bij de koop of verkoop en ontzorgen jou in dit hele traject.
LEASEHERDER is een RDW erkend bedrijf, hierdoor kunnen we auto’s in- en verkopen, overschrijven en vrijwaren.

INKOOP

Dit betekent dat LEASEHERDER voor jou aan de slag gaat om jouw auto te verkopen. Dat klinkt raar? We gaan op zoek naar de beste verkoopprijs en kopen voor deze prijs jouw auto in. Jij bent ervan af en beschikt snel over jouw geld, het is immers jouw auto. LEASEHERDER regelt alles wat daarbij komt kijken.

Via ons netwerk van handelspartners halen we altijd de hoogste prijs uit de markt aan de hand van foto’s en omschrijving van de te verkopen auto. Het vaststellen van de exacte dagwaarde en de taxatie van jouw auto zijn belangrijke startpunten bij verkoop van jouw auto.

Jouw auto via LEASEHERDER laten inkopen kan snel, effectief en zorgeloos zonder dat je veel mensen over de vloer krijgt die onderhandelen over de prijs.

Om tot de juiste prijs te komen hebben we een paar zaken nodig om het verhaal van jouw auto te maken. Niet alleen de 2 mooiste foto’s maar belangrijk zijn eventuele technische en optische schades. Hierin zijn wij transparant want het voorkomt claims, oneerlijke prijzen en het staat garant voor een soepele afhandeling.

Daarnaast zijn de volgende zaken een minimum vereiste:

  • Kenteken en km-stand
  • Onderhoudsboekje, relevante informatie met betrekking tot laatste onderhoud
  • Minimaal 4 overzichtsfoto’s van buiten en 4 foto’s van het interieur (incl. km-stand met draaiende motor, middenconsole en kofferbak/laadruimte)
  • Info over technische gebreken, bijgeluiden, storingslampjes, functioneren airco
  • Bij schade, foto’s van eventuele schade (ook velgschades, hagelschade en slecht herstelde eerdere schades)

AANKOOP

LEASEHERDER maakt gebruik van het inkoopcollectief van Fleximo en kopen scherp in bij een selectie van gerenommeerde vaste dealers. Het behaalde inkoopvoordeel ontvangt de klant. Helder en transparant.

Een gebruikte auto rechtstreeks via de groothandel of veiling kopen kan via onze handelspartners, LEASEHERDER zorgt dat de auto afgeleverd wordt met 6 maanden garantie, een beurt met nieuwe APK en gepoetst.

LEASEHERDER bekijkt met jou wat op basis van jouw wensen en eisen de beste optie is. Lease of koop, privé of zakelijk, nieuw of inruil? We zetten alle opties op een rij zodat je iets te kiezen hebt maar op een transparante, overzichtelijke en betrouwbare manier.

Dat is gemak volgens LEASEHERDER.