Lease Consultancy

LEASE CONSULTANCY

LEASEHERDER heeft inmiddels 15 jaar ervaring in de automotive, door de jaren veel tenders behandeld voornamelijk aan de kant van de leasemaatschappij. Met deze kennis helpt LEASEHERDER organisaties verder in de aanbesteding van hun wagenpark en neemt hierin een leidende rol gestuurd op kennis en ervaring.

Waarom Lease Consultancy

De praktijk heeft té vaak uitgewezen dat de laagste prijs te weinig voedingsbodem geeft voor een samenwerking en er tijdens de contractperiode teveel kosten bijkomen die niet meegenomen waren in de tender. Onze filosofie is als je met alle factoren die er toe doen een tender uitschrijft je vanzelf met de juiste partij in contact komt, en dat hoeft niet duurder te zijn.

Je zoekt een partner waar je jaren mee vooruit kunt. LEASEHERDER kan je helpen in die zoektocht op een transparante en onafhankelijke manier. Onze kennis kan jou helpen de juiste vragen te stellen in een aanbesteding.

Duurzame relaties met heldere afspraken

LEASEHERDER zet zich in om het fundament van een goede relatie tussen jouw bedrijf en de leasemaatschappij te realiseren. Dit doen wij bijvoorbeeld door vooraf duidelijk inzicht te krijgen in voorwaarden en het prijsniveau van de leasemaatschappij en afspraken te maken over de toegestane prijsontwikkeling.

LEASEHERDER zorgt voor duidelijke, eenduidige en meetbare serviceafspraken die dienen als hulpmiddel om de kwaliteit op het gewenste niveau te krijgen en houden. De tenderdocumenten zijn maatwerk en maken we voor iedere nieuwe situatie, uiteraard met de kennis die we hier eerder mee opgedaan hebben. Dit geeft helderheid en transparantie op voorhand.

Hoe werkt het?

Met Lease Consultancy haal je LEASEHERDER in huis. Onze specialist helpt je met en neemt de leiding in de offertevraagstukken. Dit doen we op uurbasis maar geven op voorhand een schatting van de te investeren tijd en is al in te zetten vanaf 6 uur. Dat is een minimale investering met gegarandeerd maximaal resultaat.