LEASEHERDER

LEASEHERDER

LEASEHERDER komt voort uit het feit dat het centraal stellen van de klant verankerd zit in ons DNA.
Wij willen als collega en partner naast jou staan door open, eerlijke en betrouwbare communicatie die niet ten koste gaat van de prijs. Een scherpe prijs én persoonlijk contact kunnen samen gaan. Dat belooft LEASEHERDER.

Mijn naam is Stephan den Herder, oprichter van LEASEHERDER. Ruim 15 jaar heb ik gewerkt in de autobranche, met veel plezier, maar ik merkte dat het een steeds meer proces gestuurde en prijs gedreven business werd waarin toegevoegde waarde & partnerschip mooie woorden zijn waarvan ik de inhoud miste.

Het bieden van juist díe toegevoegde waarde om ervoor te zorgen dat je een partner bent van een bedrijf is waarom ik LEASEHERDER ben gestart. Dat servicegerichte zit in me en gaat verder dan een extra belletje.
LEASEHERDER is jouw onafhankelijk opererende partner op het gebied voor lease en (in)koop van zakelijke mobiliteit.

Of je nu HR-manager, inkoper, facilitair manager, office manager, management assistent of eigenaar bent, belast met het wagenpark. LEASEHERDER is er voor jou! De ervaring leert dat een wagenpark een ondergeschoven kindje is. Er is veel aanbod en veel vraag dus de keuze is reuze. Maar wat kies je nu écht? Hoe was je ervaring na die eerste auto en wat verwacht je eigenlijk van een partner in de mobiliteit? Deze vragen laten in een gesprek te vaak zien dat er nog veel te verbeteren valt en dat de marketing aan de voorkant beter haar werk beter doet dan de organisatie die erachter zit.

Een wagenpark is geen core-business maar vaak pure noodzaak. Naast personeel en huisvesting vaan de grootste kostenpost. Controle is dus belangrijk. LEASEHERDER werkt vanuit 3 kernwaarden; Gemak, Geld en Groen.

LEASEHERDER werkt samen met Fleximo. Deze samenwerking geeft volume en dus inkoopkracht om de beste deal voor jou te maken. Het team van Fleximo zorgt voor de contractuele afhandeling. Simpel gezegd;
LEASEHERDER zorgt voor het contact, Fleximo voor het contract. Zo werkt iedereen vanuit zijn kracht.

LEASEHERDER garandeert een succesvolle uitkomst, de vele tevreden klanten zijn het bewijs.