Nieuwe elektrische auto’s in 2020 en 2021

Nieuwe elektrische auto’s in 2020 en 2021

In de aankomende jaren staan er weer een aantal elektrische auto’s ons op te wachten. Sommige zijn versies van bekende modellen maar er zitten ook een aantal compleet nieuwe auto’s bij. Bekijk ons compleet overzicht van de nieuwste elektrische auto’s voor 2020 en 2021 in Nederland.

VOLKSWAGEN ID.3Volkswagen lease ID.3

Gewoon een Volkswagen maar nu elektrisch

Volkswagen slaat met de ID.3 een nieuwe weg. Met het gebruiksgemak en comfort dat je van een Volkswagen gewend bent. En met een actieradius die je het vertrouwen geeft om ook voor elektrisch rijden te kiezen. De Volkswagen zal als eerste in de ID.3 1st naar Nederland komen. Deze versie heeft een accu van 58 kWh en behaalt daarmee een actieradius van 420 km (WLTP). Beschikbaar in de 2e helft van 2020.

OPEL MOKKA-EOpel Mokka-e achterkant

De opvallende elektrische cross-over van Opel

Opel heeft een splinternieuwe cross-over aan het scala toegevoegd. De Opel Mokka-e! De Mokka is voor Opel niet zomaar een model. Opel is met dit model een volledig nieuwe weg ingeslagen met het vernieuwde design. Het hart van de nieuwe Mokka-e is een krachtige lithium-ion batterij met een capaciteit van 50 kWh, op een volle accu moet je hiermee 320 kilometer ver kunnen komen. De Opel Mokka-e is beschikbaar vanaf begin 2021.

FORD MUSTANG MACH-ENieuwe elektrische auto's

De kracht van de Mustang, maar nu elektrisch

Ford is verrassend te hoek omgekomen door een elektrische versie van de welbekende Mustang op de markt te introduceren. De elektrische Mustang zal een rijbereik van ongeveer 600 kilometer hebben. Nooit meer ritjes naar de pomp dus! Als eerste zal de First Edition op de markt komen, deze is helaas al uitverkocht.
De Ford Mustang Mach-e is leverbaar vanaf begin 2021

VOLVO XC40 RECHARGEVolvo XC40

Hetzelfde design, nu volledig elektrisch

Ook Volvo blijft niet achter op elektrische gebied en kiest ervoor om de XC40 naar voor te schuiven als volledig elektrische variant. Het is de eerste volledig elektrische auto van Volvo. De XC40 Recharge zal beschikken over een actieradius van 400 km. De nieuwe EV is herkenbaar aan zijn dichte grill.
De volledig elektrische XC40 wordt verwacht in oktober 2020

TESLA MODEL YNieuwe elektrische auto's Model Y

Ontworpen voor veiligheid

De Tesla Model Y, het vierde model binnen de actuele line-up van de Amerikaanse autobouwer en maakt daarmee de ‘S3XY’ benaming die Elon Musk voor ogen had compleet. De Tesla Model Y zal naar verwachting dezelfde batterijopties (50, 62 of 65 kWh) krijgen. De actieradius zal iets kleiner zijn, vanwege de luchtweerstand. De Tesla Model Y krijgt naar verwachting ook twee elektromotoren en vierwielaandrijving. De snelheid zal minder dan 5 seconden zijn in 0-100.
Begin 2021 is Nederland aan de beurt en zullen de eerste leveringen plaats vinden

LUCID AIRLucid Air zijkant

De super-de-luxe elektrische bolide

Het is al even geleden dat Lucid zijn elektrische auto aan de wereld toonde. De Lucid Air is heeft een super snelle accelratie van 0-100 km/u in slechts 2,5 seconden! Kortom de Lucid Air heeft een goede actieradius, bloedsnelle acceleratie en een luxe interieur. De prijs van de bolide is nog niet bekend.
De Lucid Air zal in 2021 dan eindelijk op de markt komen.

BMW IX3

De nieuwe BMW iX3 inspireert met een helder en gefocust design

De BMW iX3 luidt een nieuw tijdperk van emissievrij rijplezier in. Ontdek de eerste volledig elektrische BMW Sports Activity Vehicle, die het beste van twee werelden samenbrengt: de rijdynamiek en premiumkwaliteit van de BMW X3 met de verhoogde prestaties en efficiëntie van de vijfde generatie BMW eDrive technologie. Op een volle accu komt hij volgens BMW 459 kilometer ver.
De volledig elektrische BMW zal vanaf januari 2021 verkrijgbaar zijn.

Powered by Fleximo

Deel dit bericht