Jelle van Dun | eigenaar Animate the World | Specialisten in Animaties

Jelle van Dun | eigenaar Animate the World | Specialisten in Animaties

“Het échte persoonlijke contact gecombineerd met zijn kennis en expertise op het gebied van duurzaamheid binnen de leasebranche, zorgt ervoor dat LeaseHerder echt anders is dan andere partijen”.

Jelle van Dun Eigenaar Animate the World & Raph van Berlo Business Manager bij Animate the World

Animate the World is dé animatie studio die ervoor zorgt dat jouw merk, muziek, game of show eruit springt voor je publiek. We schrijven kristalheldere verhalen, creëren aansprekende concepten, ontwerpen en animeren zonder grenzen. Ook componeren we je muziek die je film naar grote hoogte tilt.

Jelle; “Stephan en ik kennen elkaar al een tijd en onze paden kruisten elkaar weer toen wij op zoek waren naar een leaseauto voor Raph, onze Business Manager”.

Zakelijk en privé ben ik erg gedreven door duurzaamheid. Dat wil ik ook terugzien in een auto. Animate the World kiest daarom voor elektrische auto’s. Elektrisch is voor mij de som van rijbeleving, technologie en duurzaamheid. Deze gouden driehoek is een supercombinatie. Ik zat al diep in het onderwerp maar Stephan heeft me toch nog verrast met nieuwe inzichten om het totaalplaatje te kunnen maken.

Stephan heeft me het totaaloverzicht gegeven en ik heb op basis hiervan de juiste keuze kunnen maken. Soms is de maandprijs van een benzineauto lager maar de totale verbruikskosten weer hoger. Of denk eens aan een laadpas! Stephan heeft ons van A tot Z geholpen.

Het persoonlijke vind ik heel prettig. Je hebt contact met een en dezelfde professional. Mijn ervaring met andere leasebedrijven is dat je een aanvraag doet via de website en daarna 1 keer contact hebt. Uiteraard met iemand in persoon maar zeker niet persoonlijk. Dat is bij LeaseHerder heel anders. Je krijgt op maat advies en hebt één contactpersoon die je niet hoeft door te schakelen naar iemand anders. Dat is voor míj de vertaling van persoonlijk, maar ook van gemak.

Raph vult aan; “Ik vind een auto niet superbelangrijk maar heb wel een duidelijk idee wat ik graag wil, ik rij er toch 5 jaar in. Voor Animate the World is het belangrijk om elektrisch te rijden. Stephan heeft ons geholpen met die zoektocht. Hij reageert snel en communiceert transparant en duidelijk. Voor, tijdens en na het traject van het leasen van de auto”.

Het persoonlijke contact, zijn kennis & expertise maar zeker de snelheid van het regelen en communiceren zijn LeaseHerders’ sterke punten. Dat onderscheidt LeaseHerder echt ten opzichte van andere partijen. En naast persoonlijk is Stephan een vriendelijke kerel met een hoge gunfactor. Uiteindelijk doe je toch het liefst zaken met mensen met dezelfde waarden en normen.

Deel dit bericht