Cindy Hermans | Eigenaar Hermonde | Academie voor leiders

Cindy Hermans | Eigenaar Hermonde | Academie voor leiders

“LeaseHerder ontzorgt ons volledig in het traject voor de leasing van een auto. Dat is gemak!”

Hermonde is een ontwikkelpartner op het gebied van leiderschap. Dat doen we in een inspirerende leeromgeving op landgoed De Born.

Stephan van LeaseHerder en ik hebben elkaar in 2020 leren kennen omdat wij behoefte hadden aan een zakelijke auto met een duurzaam karakter.

Nu ben ik zelf gewend mijn zaken goed uit te zoeken, ze noemen me de Sherlock Holmes van de organisatie, maar de wereld van auto’s is zó intransparant dat we hulp hebben ingeschakeld om ons hierin te helpen en te begeleiden. Daar hebben we in LeaseHerder een partner gevonden.

We kwamen erachter dat onze wens voor duurzaam niet beantwoord werd in sec een elektrische auto en Stephan heeft een oplossing geadviseerd die beter aansluit – ook financieel – op onze wensen. Dit terwijl wij dachten dat LeaseHerder alleen elektrische auto’s deed.

Ik merkte zelf hoe verder ik kwam in mijn zoektocht hoe meer informatie er op me af kwam. Informatie die er op een gegeven moment voor zorgt dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Dan is een expert op dit gebied erg welkom. Ik kan me bezighouden met hetgeen waar ík goed in ben.

De toegevoegde waarde van LeaseHerder zit voor mij op het gebied van het “ontzorgen”. Ik hoef nergens meer naar te kijken en het wordt goed geregeld. Van A tot Z en op een persoonlijke manier. Dat is gemak! Stephan is to-the-point en schakelt snel. We hebben een auto via LeaseHerder besteld die binnenkort geleverd wordt en een 2e auto zit inmiddels in de pijplijn! Daar komt bij dat Stephan onze eigen auto heeft ingekocht, hoef ik er niet mee de boer op.

Op dit moment hebben we een partner gevonden die ons volledig ontzorgt op het gebied van onze zakelijke mobiliteit en ons adviseert over de verschillende mogelijkheden die er zijn om een auto te leasen of te kopen, op de zaak of privé.

Deel dit bericht