Joet Elich | CEO & eigenaar Talboom | Kunststofbewerking

Joet Elich | CEO & eigenaar Talboom | Kunststofbewerking

“Bij LeaseHerder ben ik een klant, géén nummer. Het professionele, persoonlijke contact en zijn rol in zoektocht naar de – voor mij – juiste oplossing is de reden dat ik zaken doe met Stephan”.

Talboom heeft ruim 70 jaar ervaring in de kunststofbewerking en richt zich op een breed pallet aan branches die allemaal één ding gemeen hebben; ze hebben half- of eindfabrikaten nodig op het gebied van kunststof voor verschillende toepassingsgebieden .

LeaseHerder heeft voor ons 2 elektrische leaseauto’s gezocht en gevonden. We hebben gekozen voor elektrisch omdat Talboom het milieu belangrijk vindt en we hier op deze manier een positieve bijdrage aan kunnen leveren.

We zijn erg tevreden met de keuze! Stephan van LeaseHerder zit erg actief in het proces en is een typisch mensen-mens. Daar doe ik graag zaken mee. Hij heeft voor ons gezocht, alle opties op een rij gezet en ervoor gezorgd dat mijn Audi e-tron binnen mijn budget past. Dat heeft dus voor wat heen en weer geschuif van offertes gezorgd maar Stephan is zijn persoonlijke benadering nooit vergeten. Ook zijn vasthoudendheid niet.

De aanschafprijs van een elektrische auto is belangrijk, maar de bijtelling, de afschrijving en het maandelijkse leasebedrag voor mij ook. Ik kijk naar de totale kosten maar had weinig behoefte om alles tot in detail uit te gaan zoeken. Daar vertrouw ik Stephan op, dat het goedkomt en hij voor mij naar de juiste oplossing zoekt.

Vanuit het verleden heb ik ook ervaring gehad met garages en andere leasepartijen maar de interactie en de houding kwam op mij over als ongeïnteresseerd. Voor zo’n investeringsbedrag verwacht ik meer! Dat vind ik terug bij LeaseHerder. Enthousiasme en professionaliteit vanaf het eerste gesprek tot en met de aftersales. Je bent zíjn klant, geen nummer.

Naast het leasen van 2 nieuwe auto’s heeft Stephan er ook voor gezorgd dat ik mijn oude Land Rover aan hem heb verkocht. Eerst had ik de auto op Marktplaats gezet maar dat werkte voor mij totaal niet. Mensen aan je deur, heel veel vragen, onrealistische biedingen; allemaal zaken waar ik totaal niet op zit te wachten. Stephan heeft een goed bod op mijn auto gedaan en mijn auto overgenomen. Dat is gemak!

Deel dit bericht