De praktische, betaalbare, 100% elektrische Skoda ENYAQ iV

De praktische, betaalbare, 100% elektrische Skoda ENYAQ iV

Skoda ENYAQ lease voorkantSkoda ENYAQ lease zijkant schuinSkoda ENYAQ lease zijkant

 

PRODUCTIEVERSIES

Na lang wachten heeft Skoda op 1 september de productversie onthuld. De verachting is dat het nieuwe model van Skoda een heel populair model gaat worden in Nederland dit heeft vooral te maken met de prijs en actieradius verhouding. Van de Skoda ENYAQ lease komen 3 verschillende accuversies:

– 50 iV: 50kWh, 340 km range, 149 pk en 220 nm
– 60 iV: 60kWh, 390 km range, 180 pk, 310 nm
– 80 iV: 80kWh, 510 km range, 204 pk , 310 nm

Van de laatste versie de 80 iV is er ook een vierwielaangedreven versie beschikbaar deze zal de 80x iV gaan heten. Zoals gezegd heeft de 80x dus een 4×4 aandrijving met een range van 460 km, 265 pk en 425 nm. Ook is er nog een topversie beschikbaar. Deze heet de Skoda ENYAQ iv vRS. Ook deze top variant heeft een 4×4 aandrijving met een range van 460 km, 306 pk en maar liefst  460 nm. De RS variant zal ook net wat meer mogen trekken dan de andere versies. De RS zal 1400 kg mogen trekken en de andere modellen mogen maximaal 1200 kg op hun vork nemen.

EEN UNIEKE GRILLSkoda ENYAQ lease grill

De Skoda ENYAQ ziet er niet bepaald saai uit. Integendeel, drukke styling mooie velgen en een vernieuwd interieur maken de auto zeer indrukwekkend. Wat opvalt aan de nieuwe elektrische bolide van Skoda is de grill. De Skoda ENYAQ heeft de optie om voor een volledig glaze grill te kiezen. Hier zitten LED-lichten in verwerkt wat er absoluut prachtig uitziet.

SIMPLY CLEVER

En ook de welbekende Skoda-knipogen zijn aanwezig volgens de slogan ‘Simply Clever’. De paraplu’s in de deuren, een ijskrabber die nu niet achter de laadklep maar in de kofferbak zit: u kent ze wel. De Skoda Enyaq doet ook slim met de laadkabel, door een schoonmaaksetje aan te bieden voor de laadkabel.

INTERIEUR MET EEN NIEUWE STIJLSkoda Enyaq lease interieur

Ook van binnen is hij helemaal vernieuwd. De sierdelen die zich over de gehele breedte van de Skoda ENYAQ uitstrekken van het dashboard tot de deurpanelen zijn erg fraai. Ze onderstrepen het gevoel van ruimte optimaal. De blikvanger van het interieur is het 13 inch grote display en het nieuwe head-up display. Skoda staat bekend om hun ruime auto’s voor het segment. De Skoda Enyaq is niet anders: 4.649 mm lang, 1.879 mm breed en 1.616 mm hoog.Dankzij de lange wielbasis profiteren de achterpassagiers van de extra ruimte voor de middelste zitplaats en van de bijzonder royale beenruimte op de buitenste zitplaatsen. Naast deze opmerkelijke hoeveelheid ruimte voor de passagiers biedt de Skoda ENYAQ  ook een bagageruimte van 585 liter.

UITERMATE GESCHIKT VOOR DE ZAKELIJKE LEASERIJDER

De ŠKODA ENYAQ iV is uitermate geschikt voor de zakelijke rijder. Vanaf nu te bestellen en calculeren, de eerste Skoda Enyaq iv zal eind 2020 naar Nederland komen.

Powered by Fleximo

Deel dit bericht